1 dic 2011, 9:38

Спомен 

  Poesía
318 0 0

Постепенно споменът за теб избледнява..
Очи, които не се виждат...
се забравят...
Вече не помня лицето ти...
Не помня очите ти...
Не чувам смеха ти...
Не чувствам устните ти...
Нито усещам ръцете ти...

Но спокоен бъди...
Забравен няма да си...
Твоят отпечатък е точно тук...
В сърцето ми...
Може и да не те чувам и виждам...
Но усещането за любовта ти...
Е точно тук...
В душата ми!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??