24 ene 2013, 13:49

Спомен 

  Poesía » De amor
474 0 4

И любовта

в душата да престане,

сърцето

да се сгърчи от слана,

 

във мене

траен спомен ще остане

от топъл

лъх и мирис на жена!

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??