24.01.2013 г., 13:49 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
473 0 4

И любовта

в душата да престане,

сърцето

да се сгърчи от слана,

 

във мене

траен спомен ще остане

от топъл

лъх и мирис на жена!

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??