14 abr 2010, 21:11

Спомен от детството 

  Poesía » Civil
585 0 1

Пред старата порта  на нашата къща

спирам отново със свито сърце.

Мирис чимширен отново ме връща

в моето детство и съм хлапе!

Баба ме среща, как се вълнува, 

оправя косите ми  несръчно с ръце. 

Говори ми нещо, все ме целува,

повежда ме вътре със сияйно лице!

Трапезата сложена с много надежда

и баница, вита специално за мен!

Присядам, а тя отново подрежда,

че мене е чакала през целия ден!

Няма я вече! А в старата къща

пусто и тихо е  и тъжно за мен. 

Само чимширът отново ме връща

в спомен далечен  за радостен ден!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??