„Люлякът ми замириса“
Ив. Вазов
Пролет, люлякова пролет,
твойта хубост във какво е?
В мирис на цветя си скрита,
в аромата на липите,
в нежния прашец, отронен
от разцъфналите клони,
който пада по тревите
и на милата в косите...
Пролет, люлякова пролет,
колко много си приличате
ти и моето момиче!
К. Костадинов
© Костадин Костадинов Todos los derechos reservados