5.04.2012 г., 15:39 ч.

Спомен за пролетта 

  Поезия » Любовна
1658 0 3

 

Люлякът ми замириса“

Ив. Вазов

 

Пролет, люлякова пролет,

твойта хубост във какво е?

 

В мирис на цветя си скрита,

в аромата на липите,

в нежния прашец, отронен

от разцъфналите клони,

който пада по тревите

и на милата в косите...

 

Пролет, люлякова пролет,

колко много си приличате

ти и моето момиче!

 

К. Костадинов

© Костадин Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??