14 dic 2005, 21:35

Спомен за теб 

  Poesía
740 0 0

           Времето върви, не спира,

аз намерих вече моята любов,

но споменът не дава мира,

споменът за първата любов.

Някога си спомням първата целувка,

и сърцето трепне мъничко, за миг,

о, как жадувах за твоята милувка,

о, как плачех аз със вик.  

Аз пазя кътче в сърцето за тебе,

            мъничко кътче, но от голяма любов,

            то си е твое и само за тебе,

            ще го пазя, до края на моя живот.

           

 Дали ще те видя някога моя любов,

дали ще си спомниш онова малко дете,

което те обичаше за цял живот,

на което ти нявга сърцето отне.

 

© Сиска Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??