8 ago 2004, 20:53

Спомен за тебе 

  Poesía
1354 0 0
"Спомен за тебе"
Ненадейно в спомените аз се връщам,
съзнавайки,че пак ще ме боли
и усещам,как силно те прегръщам
и проронвам две парещи сълзи.
Протягам двете си ръце,
а ти се изпаряваш,
докосвам сякаш твоето лице,
а ти ме изоставяш.
Бързам пак да те докосна,
но в очите ти усещам хлад,
сякаш веч съм ти противен
и потъвам в този черен ад.
Опитвам се да те забравя,
а нещо в мене ме руши
и плачът силно ме задавя
при спомена за твойте очи.
И нещо рязко ме пронизва
със безмилостна ръка,
защото спомена не се изнизва
и не потъва във безкрайноста.

© Георги Юнчов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??