14 jun 2007, 13:32

Спомена за теб 

  Poesía
1150 0 1
Спомена за тебе ме изгаря нощ и ден.
Спомена за тебе пак ме връща в оня мрачен ден.
Нежна ме докосваш, пак ме омагьосваш,
но помни: от таз магия твоя
много ще боли.



Спомена за тебе пак ме връща в оня мрачен ден.
Може да се върна, но пък тебе аз не ща да виждам,
дори и да се върна, няма да бъде същотоо.

© Буба Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??