14.06.2007 г., 13:32 ч.

Спомена за теб 

  Поезия
1143 0 1
Спомена за тебе ме изгаря нощ и ден.
Спомена за тебе пак ме връща в оня мрачен ден.
Нежна ме докосваш, пак ме омагьосваш,
но помни: от таз магия твоя
много ще боли.



Спомена за тебе пак ме връща в оня мрачен ден.
Може да се върна, но пък тебе аз не ща да виждам,
дори и да се върна, няма да бъде същотоо.

© Буба Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??