Спомени
възкръсват в мен сега,
спомени,
не мога да ви спра!
Отдавна ви заключих
зад дебели врати
и ключа умело изхвърлих
в дълбоки и тъмни води.
Въпреки че си повтарях:
-Забрави, забрави, забрави...
В сърцето ми все още сте живи
само, мои мили спомени.
Бледи, но красиви,
макар и малко грешни,
дори ви се усмихвам,
даже сте ми смешни.
Мислех ви за мъртви, но, уви...
Спомени, вече не ме боли!
Благодаря, че сте живели в мен!
Свободни сте, не сте в плен!
© Фей Todos los derechos reservados