СПОМЕНИ
Намерих се в спомени.
След дългия път.
Те искаха подкупи -
за да мълчат.
Не казах на никого -
бяхме сами.
Дадох мечтите си.
Да не боли.
Рисувах в душата си.
С мисловни бои.
Очите ми - скитници,
оставят следи.
Събудих се в спомени.
След дългия сън.
И надежди отронени
бродят навън.
юли 2008
© Венцислав Янакиев Todos los derechos reservados