Оживяват спомени в топлата стая
и усмихваш се трепетно ти,
и светът е отново прекрасен,
защото пак има мечти.
И ръцете молитвено сплела
отново моля се аз, поне в съня да бъдеш
със мене - да виждам очите ти аз!
© Дафина Николова Todos los derechos reservados