Nov 23, 2022, 5:06 PM

Спомени 

  Poetry » Love
215 0 2

Оживяват спомени в топлата стая

и усмихваш се трепетно ти,

и светът е отново прекрасен,

защото пак има мечти.

И ръцете молитвено сплела

отново моля се аз, поне в съня да бъдеш

със мене - да виждам очите ти аз!

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??