Ще събирам старите ни снимки
в рамки
и ще си спомням за теб
и за местата, на които сме били...
За чувствата, които сме имали
и за любовта,
която ни погуби...
За мечтите, които кътах в сърцето си
и тях ще задържа...
Ще прибера в една кутия всичко,
та когато ми стане тъжно,
да мога да я отворя
и да си спомня - за теб,
за мен, за нас...
После ще скрия и нея дълбоко
в сърцето ми,
докато не изчезне съвсем
и споменът за нея не избледнее...
© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados