Докосвах те,
целувах те,
макар да знаех, че утре
ще си статуя от лед.
Оглеждах се в очите ти,
огледални - кристали
и намирах себе си,
моята същност.
Треперех от погледа ти,
молех за още,
лудост ме обземаше и
усещах, че съм жива.
Тогава ме намираше,
избягвахме от същността си,
превръщахме се в луди,
страстта ни не угасваше.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados