19 jul 2022, 19:12

Спомени отМинало 

  Poesía » Filosófica
367 1 1

Във старата къща отново се върнах,
Без вещи а само голи стени,
И спомени хубави мъчно нахлуха,
Показват картини на отминали дни.

 

На секунди живот във моето място,
Любов и тъга събрани в едно,
Но всичко е преходно и това ми е ясно,
Останало бе само едно голо дърво.

 

Със мойте дрехи и мирис във него,

Гардероба запазил е спомени там,
И  в живота пораснах със него,
И станах в света аз човечец  голям.

 

И срещи приятелски нахлуха в главата.. 
Първа любов се за миг появи,
Но.. във мене не спира тъгата,
За минало детско пак да скърби.

 

Осем годи живот се събраха,
Във стар гардероб между четири стени.
Ах какви времена само бяха,
И със спомени за минали хубави дни.

 

 

4.50 Благоевград ар костенцев 29  
08.07.22

© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??