25 feb 2010, 0:07

Спомените на една душа 

  Poesía
571 0 0

Мръсни, но необходими,

хартиени, раними,

смачкани, но все пак, ценни

чувства непотребни...

Отломки от любов незабравима,

смачкана-опустошена,

разбила душата ми ранима,

тиха-приглушена,

на парченца дребни,

за тебе вече непотребни...

 

© Деница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??