25 февр. 2010 г., 00:07

Спомените на една душа 

  Поэзия
573 0 0

Мръсни, но необходими,

хартиени, раними,

смачкани, но все пак, ценни

чувства непотребни...

Отломки от любов незабравима,

смачкана-опустошена,

разбила душата ми ранима,

тиха-приглушена,

на парченца дребни,

за тебе вече непотребни...

 

© Деница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??