30 dic 2007, 21:51

Споменът догаряше като цигара... 

  Poesía » Otra
725 0 12
 

Споменът догаряше като цигара.

Настъпих го

и бързо отминах.

И в бързината блъснах се

в сестрата му - мечтата.

Обърнах се и изведнъж видях -

бях го изхвърлил в сламата

на своите комплекси.

Не бе угаснал той,

а се развихряше пожарът...

© Мартин Драганов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??