30.12.2007 г., 21:51 ч.

Споменът догаряше като цигара... 

  Поезия » Друга
717 0 12
 

Споменът догаряше като цигара.

Настъпих го

и бързо отминах.

И в бързината блъснах се

в сестрата му - мечтата.

Обърнах се и изведнъж видях -

бях го изхвърлил в сламата

на своите комплекси.

Не бе угаснал той,

а се развихряше пожарът...

© Мартин Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??