16 ago 2007, 9:04

Споменът лекува раните 

  Poesía
998 0 2

За спомен от мене - Галина,

на Вас, госпожо Малина,

за вашето топло сърце

написах аз тез редове.


Годините изкарани със Вас,

научиха ме със живота да се боря,

да следвам своя вътрешeн компас,

да гоня целите си със желязна воля!


Затуй, госпожо, мила и добра,

аз казвам Ви без капчица лъжа:

в сърцето мое вечно ще останете,

защото споменът за Вас лекува раните!


                                                              1999 г.

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??