16 авг. 2007 г., 09:04

Споменът лекува раните 

  Поэзия
993 0 2

За спомен от мене - Галина,

на Вас, госпожо Малина,

за вашето топло сърце

написах аз тез редове.


Годините изкарани със Вас,

научиха ме със живота да се боря,

да следвам своя вътрешeн компас,

да гоня целите си със желязна воля!


Затуй, госпожо, мила и добра,

аз казвам Ви без капчица лъжа:

в сърцето мое вечно ще останете,

защото споменът за Вас лекува раните!


                                                              1999 г.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??