23 may 2012, 12:27

Споменът за любовта 

  Poesía » De amor
486 0 0

Моята любов към теб е БЕЗКРАЙНА!
Всички хубави слова няма да ми стигнат,

за да опиша любовта.
Но когато двама души се обичат,
всички думи губят своя смисъл.
А когато те изгубят се в нощта,
остава само споменът за ЛЮБОВТА!

© Ааяонтьяо ТГЖ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??