May 23, 2012, 12:27 PM

Споменът за любовта 

  Poetry » Love
487 0 0

Моята любов към теб е БЕЗКРАЙНА!
Всички хубави слова няма да ми стигнат,

за да опиша любовта.
Но когато двама души се обичат,
всички думи губят своя смисъл.
А когато те изгубят се в нощта,
остава само споменът за ЛЮБОВТА!

© Ааяонтьяо ТГЖ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??