6 sept 2013, 12:50  

Споменът за теб 

  Poesía » De amor
485 0 1

Споменът за теб


За теб потънала съм във забрава,

но мен още ме ранява

споменът за теб, дълбоко вкоренен
в сърцето мое, останало навеки в плен!


dessi!

© Снежна кралица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Деси, защо не добавиш още няколко стиха? Я си излей чувствата до край
Propuestas
: ??:??