26 abr 2008, 10:16

Спомняне 

  Poesía » Otra
1023 0 23


Природата е толкова Велика и голяма,
че няма
за какво във нея -

някой

с някого -


за нищо
да съперничи...
Дори
да се обърне триста пъти


суетата - е... Измамна...
Дори сега - пред вас -
започвам
да кокетнича...


На клона
на РаззеленЕното дърво -
да учи
свойте малки да летят...
сега
криле разперва


птичка - като орех...

В Бъдещето...
води всеки път...
оставил тънка

нишка....................

пясък -

та да може -
всеки -

върнал се в Тъгата...
от унеса


да се Опомни...

© Кирил Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??