14 ago 2020, 16:50

Справедливост 

  Poesía » Otra
534 0 0

 

На...

 

Запраща без милост ръка на съдбата

към хората всичко, което заслужават.

Фина жестокост, лъжовно доверие –

на кого и по колко от тях сама преценява.

 

Издава присъди според своето мнение,

безгрешно удобно за светлото бъдеще.

Вечер, без дори капка съмнение,

щастливо се радва от делата в къщи.

 

За свой любим цвят е избрала кръвта

без значение тя от кого е.

Загробва спомени самотна душа

и радост носи ни вълчия вой.

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??