20 jul 2021, 22:57

Стига толкова 

  Poesía
437 3 19

 

Все ме питат какво още чакам. 

Все ме питат какво още търся.

Все ме питат и все ме оплакват,

че с мъжете любов не завързвам.

 

Нека аз да попитам сега.

Да не би да забравихте, ей,

че животът е мой? И нима

вместо мен някой друг го живее?

 

Те и грешките мои са - всичките.

И проблемите дето ги имам.

От напразни съвети лишете ме.

Самотата си - цялата вземам я!

 

Най-учтиво ви моля да спрете

да се бъркате в моя живот.

Стига толкова! Ще разберете,

щом намеря я - мойта любов!

 

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??