Защо Животе си така навъсен,
защо си толкова несправедлив
и толерираш замислите мръсни,
а пък наказваш пориви добри !
Не виждаш ли, че си прашинка,
от вселената с безброй звезди.
-Не тръгвай със порока ! - Спри се !
-Иначе, от скоростта ще изгориш !
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados