Като забързана вълнá
е може би и любовта?!
Едва докоснала
брега скалист
и пак обратен път поела....
О, спри любов,
прекрасна, но не смела!
Подай ми ръка
и от смърт ме спаси!
Та аз съм удавник
в две тъжни очи?!
Две синьо-зелени морета
с безкрай от бягащи вълни.
О, спри любов
и в плен ме вземи,
в плен доживотен
на тези очи....
© Nina Toshich Todos los derechos reservados