25 may 2014, 16:16

Срам 

  Poesía
355 0 0

Докато катеря стълбицата на позора,

погледите мрачни втренчват се о мене,

тегла огъват се от скръбната умора,

стенеща над тежкото им бреме...

 

Стъпало след стъпало трупам пак гнева

и мойто бреме май е натежало,

гарваново ято напомня ми греха,

към сивите ми чувства волно полетяло...

© Надя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??