24 nov 2007, 9:34  

Сравнения 

  Poesía » De amor, Filosófica, Otra
664 0 9

                         

                      Едновременно с тебе мълчим.

                      Едновременно пращаме знаци.

                      Едновременно гледаме филм.

                      Едновременно - не заедно значи...

 

                      И мечтаем за онзи момент,

                      в който заедно всичко ще правим,

                      за да няма измамен фрагмент,

                      за да има какво да добавим!

 

                                             © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??