Едновременно с тебе мълчим.
Едновременно пращаме знаци.
Едновременно гледаме филм.
Едновременно - не заедно значи...
И мечтаем за онзи момент,
в който заедно всичко ще правим,
за да няма измамен фрагмент,
за да има какво да добавим!
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени