16 oct 2009, 23:57

Сред стъпките 

  Poesía » Otra
561 0 0

На този дъжд прилича покоят на сърцето -
следите хорски погалило е днес,
сред тях узна, захвърлени отдавна,

една и две мечти без глас.
Не искам да тичам после ветровете.
Не искам да виждам натежали от сбогом часовете.
Нека надеждата радва лицето,
нека не спира да пита сърцето -

аз дали заслужавам луната с морето?...

© Анна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??