16 окт. 2009 г., 23:57

Сред стъпките 

  Поэзия » Другая
562 0 0

На този дъжд прилича покоят на сърцето -
следите хорски погалило е днес,
сред тях узна, захвърлени отдавна,

една и две мечти без глас.
Не искам да тичам после ветровете.
Не искам да виждам натежали от сбогом часовете.
Нека надеждата радва лицето,
нека не спира да пита сърцето -

аз дали заслужавам луната с морето?...

© Анна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??