6 jul 2010, 8:31

Среднощ 

  Poesía
386 0 0

Днес беше хубав ден –

нахраних се –

със думи.

 

Сладки думи,

сладък миг –

изядох го.

Преядох.

 

И се преродих.

 

Среднощ е.

 

Стрелките на

часовника

трептят –

като стрелките на

кантар.

Тежат.

 

Не искам Утре.

 

Сита съм.

 

А знам, че Утре

пак

ще бъда гладна,

знам.

 

И думите не стигат.

Знам.

© Габриела Цанева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??