18 oct 2009, 13:25

Среднощен ездач 

  Poesía » Otra
1310 1 2

Среднощен ездач


Среднощен ездач препуска в гората,
пътеката му озарява луната.
Страда той за своята принцеса,
сияйна и красива като утринна роса.

Яхнал своя Росинант,
с вулкан от чувства страст,
препуска той към своята любима,
обичта  от него в сърцето си скрила.

В лунната гора препуска,
търси светлината в мрака,
че тя е слънцето на дните му,
тя - принцесата от приказка любима...

Посветено на Онур и Шехерезада от филма "1001 нощ"

© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??