11 ago 2018, 20:31

Средства - Огън 

  Poesía » Otra
596 4 10

Аз зрея в крехката Ви плът.

Износва ме – като огнище.

И в мислите ѝ слагам прът.

Не би могла да ме разнищи.

 

Да, топля зиме общото ни “Аз”.

Тогава гледам го в очите.

Попивам всичко между нас:

различията, любовта, мечтите.

 

Понякога съм само онова,

което драсвате и то ви пали:

хартия, съчки, спомени, слова…

А после?! Няма кой да ви пожали.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

*в таро символът жезли/копия е символ на огъня

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??