Ми подаруваш страдања
ме тераш
да чекорам од добро кон подобро
да поместувам планини во долини
ми ја ловиш сенката
во бунар со вода
а среќата е тука и сега
во волшебна кутија
во секој од нас.
© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados