19 abr 2009, 8:30

Среща 

  Poesía
401 0 1

 

            СРЕЩА

 

Аз знам - сравняваш го с мене -

галиш в мрака непозната ръка.

край теб градът е чужд. Студен е.

До вас вървя със вдигната яка.

 

Ще търсиш устните ми в мрака.

Няма да те опари моят дъх.

На улицата врана ще изграка -

страхът във теб ще вземе връх.

 

Ще пуснеш ръката му смутена.

Ще търсиш спомен от наши срещи.

Оставям те под сенките студени.

 

... Обръщам гръб на сълзите горещи.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??