27 ago 2010, 21:23

Среща 

  Poesía
390 0 0

                  СРЕЩА 

 

Люлеят сенки край нас дървета.

И ни замерват с топчета липи.

Дечица гонят вятър с колелeта.

Нощта отмина. Но нас не ни се спи.

 

Нашата вселена градинска пейка стана,

отхапваме от ябълката на греха.

Гладни гълъби кълват от любовта ни.

Очите търсят поредната ни стряха!

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??