1 sept 2009, 10:31

Среща 

  Poesía
477 0 1

Когато си до мен, усещам сила,

обгърната от двете ти ръце.

Дъждът измива прашните ни същности

и ражда се любов като дете.

 

Мозайката на твоите черти

подреждам несъзнателно забързан

и се пресичат нашите светове,

макар за кратко слели своите пътища.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??