Две сродни души във безкрая се срещат,
лумват сякаш хиляди огньове,
две сродни души, вдъхновени, горещи,
озарени от Божествен полъх.
И тогава небесата мигом се разтварят
и ликуват Ангелските същества,
а звездите ярки нежно тръпнат,
милват ги със чудна светлина.
И душите скоро литват запленени,
заедно - на космоса деца,
сред планети тъмни, заледени,
сред сияйни, палещи слънца.
Бог благословил е тази среща!
Бог благословил е този полет!
© Ангел Филипов Todos los derechos reservados