Nov 5, 2010, 2:44 PM

Среща 

  Poetry » Love
599 0 6

Две сродни души във безкрая се срещат,

лумват сякаш хиляди огньове,

две сродни души, вдъхновени, горещи,

озарени от Божествен полъх.

И тогава небесата мигом се разтварят

и ликуват Ангелските същества,

а звездите ярки нежно тръпнат,

милват ги със чудна светлина.

И душите скоро литват запленени,

заедно - на космоса деца,

сред планети тъмни, заледени,

сред сияйни, палещи слънца.

Бог благословил е тази среща!

Бог благословил е този полет!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??