21 mar 2017, 8:45

Среща 

  Poesía » Verso libre, Otra
614 4 13

Китарата

дочака пролетта.

Разлистиха се в парка

стъпките на минувачите.

Реката се смири.

Мигът замря.

Солта премигна 

и погали сенките в клепачите.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??