Mar 21, 2017, 8:45 AM

Среща 

  Poetry » Free verse, Other
609 4 13

Китарата

дочака пролетта.

Разлистиха се в парка

стъпките на минувачите.

Реката се смири.

Мигът замря.

Солта премигна 

и погали сенките в клепачите.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??