Малко топлина, една въздишка,
няколко неказани неща,
няколко сълзи, една усмивка,
между две цигари самота…
И светът не стана по-различен…
Беше среща между две души…
Без въпроси трудни, без обичане,
просто тишина и аз, и ти…
Малко топлина, дошла навреме,
щастие в протегната ръка,
без очаквания, само миг безвремие...
Две цигари срещу самота…
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados
Беше среща между две души…