5 ago 2017, 13:30

Среща 

  Poesía » Otra
419 0 1

Срещнах съдбата.

Красива, дръзка,

с детска усмивка.

Плени ме,

обзе ме.

Съдба. Приех я

и тя ме целуна

със топла, щастлива

и нейна целувка.

Приех я

и тя ме прегърна

със нежна и женска прегръдка.

Приех я

и чакам.

съдбата със име... жена.

© Асен Todos los derechos reservados

Моля Полски език

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??