Срещнах съдбата.
Красива, дръзка,
с детска усмивка.
Плени ме,
обзе ме.
Съдба. Приех я
и тя ме целуна
със топла, щастлива
и нейна целувка.
Приех я
и тя ме прегърна
със нежна и женска прегръдка.
Приех я
и чакам.
съдбата със име... жена.
© Асен All rights reserved.